Information


Information

Skanstulls vandrarhem Stockholm är en oas i Stockholms häftigaste stadsdel, med en glad stämning och positiv miljö. För att du ska få en så trivsam upplevelse som möjligt har vi på denna sida lite matnyttig information samt en del regler om vad som gäller för dig som gäst.

Bokning

Bokningen är bindande när du fått muntlig eller skriftlig bekräftelse. Vi tar för närvarande inga förfrågningar via e-post utan hänvisar till vår hemsida där du också får bästa pris.

Vi kan även ta bokningar på telefon men vi kan då inte erbjuda hemsidans rabatterade priser.

För att boka/reservera skall alltid hela bokningen betalas till fullo vid bokningstillfället med kreditkort.

Alla priser är inklusive moms och vi reserverar oss för prisändringar.

Incheckning

In-checkning 13:30 – 16:00.

Om du anländer tidigt finns bagageförvaring. Dock ej förvaring över natten.

OBS! Vid sen ankomst, efter 16.00, kontakta oss senast en dag i förväg för att få en inpasseringskod.

Utcheckning

Utcheckning 09:00 – 11:00.

Avbokning

Avbokning ska ske senast kl. 18:00 två dagar före ankomst, såvida vi inte har kommit överens om något annat. Vid sen avbokning och utebliven ankomst debiteras värdet av hela bokningen.

Ansvar

Du som gäst ansvarar själv för sina personliga tillhörigheter och för skador som du eller dina gäster vållar på vandrarhemmet. Skanstulls vandrarhem ansvarar bara för skador som vållats av vår personal.

Toalett & Dusch

Vi har separata duschrum med toalett för män respektive kvinnor, flertalet toaletter i korridoren samt en handikapptoalett med dusch.

Lakan & Handdukar

Lakan och handdukar ingår.
OBS! Inga sovsäckar.

Städning

Du ansvarar för att diska och plockar undan efter dig själv. Vi städar lokalerna dagtid mellan kl. 11:00 – 14:00.

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna på vandrarhemmet.

Rökning Föbjuden

Vid överträdelse av rökförbud har vandrarhemmet rätt att debitera extra kostnader för tvätt med mera. Lokalerna är kameraövervakade dygnet runt.

Parkering

Parkering finns på gatan utanför vandrarhemmet och
taxa 3 gäller där.
Taxeområde 3: 15 kronor/timme
vardagar 07:00 – 19:00,
10 kronor/timme lördagar 11:00 – 17:00Det finns få billiga boenden i Stockholm med centralt läge med den standard som Skanstulls Vandrarhem erbjuder. Söker du ett alternativ till hotell nära Globen eller ett centralt hotell på Södermalm så är vi det enda alternativet i vår prisklass. Hos oss sover du bekvämt i hotellbäddar till vandrarhemspriser. Vi på Skanstulls Vandrarhem Stockholm, älskar vår stad och vill att du ska vara lika förälskad i Stockholm när du varit här på besök.